Category Archives: Tips

TIPS MELANCONG : KAKIKU KE..TAMAN ECO RIMBA PARK!

Memandangkan Cik Bib suka dengan keindahan alam…jadi Cik Bib mengambil kesempatan cuti hujung minggu untuk berjalan-jalan dalam kota sahaja… Bosan juga duk umah je dan tak buat apa2 kan? Cik Bib pun ajak lerrr sahabat yang memang rapat dari zaman kampus jalan2 g Taman Eco Rimba Park Bukit Nanas..macam2 kitorang plan sebenarnya, nak pegi sana-sini… Tapi tak nak ke mana…Untuk

Read more

#TIPS MELANCONG : LEGOLAND MALAYSIA TRIP

  TRIP LEGOLAND MALAYSIA RESORT by admin Habibah Hye semua….. admin teruja untuk berkongsi sedikit latar belakang Legoland Malaysia Resort yang terletak Johor Bahru, Malaysia. Legoland terkenal dengan keunikan dan keistimewaannya tersendiri. Kalau awak semua ingin tahu, Legoland merupakan satu-satunya taman aktiviti yang lengkap dengan binaan asas diperbuat dari lego. Untuk ke Legoland, perjalanan hanya mengambil masa 10 minit dari Singapura Tuas

Read more

#TIPS MEMULAKAN BISNES

Tips bagi sesiapa yg nak berjaya dlm bisnes😘 Bisnes utk apa? Niat kerana Allah☝🏻 Berapa lama nak bisnes? Minggu ni ja nak bisnes? Hari ni ja? pastu x maw bisnes dah? org x beli terus give up? Kalau betul nk bisnes : ✅hati kena kental ✅hati jgn tisu ✅always positive ✅selalu cakap ramai org akan beli *vitamin c FEEYANY* ni

Read more
« Older Entries Recent Entries »