MANIFESTO BN: WANITA RATU HATI NEGARA, KEISTIMEWAAN TETAP DIBERIKAN

ALHAMDULILLAH… ALHAMDULILLAH… ALHAMDULILLAH…

Kita meletakkan wanita dan kaum ibu di satu kedudukan tinggi dalam masyarakat kerana mereka adalah ratu hati buat negara tercinta ini

YAB Datuk Seri Najib Razak

πŸ‘°πŸ‘ΈπŸ‘±πŸ’πŸ‘§πŸ‘©

Pengumuman yang dibuat oleh YAB Datuk Seri Najib khusus buat kaum wanita dan ibu pastinya ditunggu-tunggu oleh semua…

❀ Sempena tahun 2018 yang menjadikan Malaysia sebagai Tahun Memperkasa Wanita, pelbagai inisiatif telah diambil oleh kerajaan BN untuk terus memartabatkan kaum wanita di seluruh negara.

Antara bentuk manifesto yang dilaungkan semangat oleh Najib sebentar tadi dalam pengumuman manifesto di Stadium Bukit Jalil buat wanita adalah BN akan melahirkan lebih ramai wanita profesional dalam bidang kerjaya masing-masing.

❀ Memandangkan wanita merupakan tulang belakang di sisi kaum lelaki, manifesto seperti menggubal akta gangguan seksual untuk melindungi mangsa, menggalakkan ibu-ibu mengandung yang bekerja pulang sejam awal, menubuhkan Majlis Ekonomi Wanita (MEW) yang dipengerusi oleh YAB Datuk Seri Najib Razak khusus untuk agenda wanita dan lain-lain manifesto termaktub dalam Buku Manifesto BN berjumlah 220 muka surat.

Jika dilihat, manifesto buat wanita dan ibu adalah perkara pertama disentuh oleh kerajaan BN πŸ˜„

TERBUKTI…..

Wanita boleh! BN boleh!
Kami, kaum wanita tetap akan bersama Datuk Seri Najib dan mendoakan agar kerajaan Barisan Nasional akan tetap terus mentadbir negara

Leave a Reply